< Till bloggens startsida

Awesome citat

I torsdags när jag och Hanna träffade Denise så satte vi oss på Mcdonalds och Denise fick lista ut våra kluriga gåtor. Bland annat denna;

"En man parkerar sin bil utanför ett hus och blir av med alla sina pengar. Varför?"

Efter många gissningar på vad för typ av hus det är..

Denise:
Det är ett horhus?

Vi: Nej..  men tänk typ, Tokio Hotel...
Denise: JAHAAAA! Det ÄR ett horhus!

Följt av ett rejält asgarv.... ^^


Syster är hääär!







Mar adentro





Mar adentro/The sea inside/Gråta med ett leende
Spanskt drama från 2004.
Filmen bygger på den sanna historien om Ramon Sampedros liv. Ramon har varit förlamad och sängliggande i nästan 30 år. Från sitt sovrumsfönster ser han havet som han så ofta seglat på, samma hav där han råkade ut för olyckan. Sedan dess har hans enda önskan varit att avsluta sitt liv på ett värdigt sätt. Men så kommer två kvinnor in i hans liv - med två olika syner på livet.

Taglines
Padre Francisco: Freedom without a life is not freedom.
Ramón Sampedro: A life without freedom is not a life.

Ramón Sampedro: When you can't escape, and you constantly rely on everyone else, you learn to cry by smiling, you know?







Minnen ♥



Åh, minnen! Jag kommer ihåg 2008 när denna videon var precis ny och jag var hemma hos Emma med Becca och Becca skulle se videon för första gången. Jag satt i Beccas knä och hon hade sina armar runt mig. Och vid denna tid så tyckte hon att Tom var otroligt snygg så varje gång han dök upp i videon så klämde hon sönder mig, ashårt, haha! Jag kunde knappt andas och vi satt och pep som galningar. Fanatiska fans, det var vad vi var.
Tänk så många minnen en video kan väcka upp.. ♥

ÖSTERSJÖFESTIVALEN 2010

Halli hallå!
Jag hann aldrig blogga innan jag åkte igår för det var massa strul först. Men allt löste sig så jag kom med 12.15-bussen härifrån Växjö. Jag var framme i Ronneby ca 13.50 och jag fick själv ta reda på hur jag skulle ta mig in till Karlshamn eftersom Issa inte kunde möta upp mig. Men jag hittade ett tåg som gick 14.02 in till Karlshamn som jag precis hann med. Väl inne i Karlshamn fick jag gå själv en stund eftersom Mirre jobbade till fyra. Men det gick så bra så, det fanns massa att kolla på och det var inte svårt att villa sig bort bland alla marknadsstånd. Efter ett tag mötte Mirre upp mig och vi fick skjuts hem till henne med hennes pappa. Issa kom direkt hem till Mirre och vi fixade oss lite innan vi tog bussen ner till stan. Vi spenderade hela torsdagskvällen på festivalen och gick runt och kollade, åkte någon karusell, åt sockervadd och flummade massa. Supermys! Vi hann med 23.30-bussen hem till Mirre och så kollade vi på The Ring och sedan somnade vi runt 3.
Jag sov till klockan 11, vilket betydde att jag vaknade upp utvilad eftersom jag hade sovit åtta timmar, skönt! Vi tog det rätt lugnt med att äta frukost och fixa oss så åkte vi till stan vid lite efter två. Vi kollade lite och jag åt pizza och vid tjugo över fem kom Issas mamma och körde oss till Ronneby. Jag tog 18.10-bussen hem och var hemma här vid halv nio någongång.
Jag är riktigt nöjd efter två lyckade dagar med underbara vänner!

Lite bilder (alla bilder är från torsdagen)



(diggade denna, haha)


nok,ella,issa,mirre ♥ fina tjejor

jag gjorde en sån där spray-tatuering. detta märke ska betyda peace, men man kan ju aldrig veta säkert, haha. den ska sitta en till två veckor, riktigt nice iallafall!

RSS 2.0