< Till bloggens startsida

COCKPIT

Efter jobbet idag så stack jag hem och tog en varm dusch eftersom jag frös som satan efter vi hade varit ute i skogen hela eftermiddagen. Men det var mysigt ändå att vara ute i trollskogen och barnen sprang runt som vildingar. Nu ikväll var jag på bio med Annie och Jennifer och såg filmen "Cockpit". Den var väl inte exakt så superkul som jag hade förväntat mig men helt klart sevärd och jag skrattade en hel del. Så om ni gillar svensk komedi, se den!
 

IDAG HAR JAG...

... dansat till massa random musik, gungat, sprungit igenom en vattenspridare och blivit plaskvåt, kollat på Kalle Anka, käkat popcorn och druckit saft. Min jobbdag i en snabb sammanfattning. Älskar mitt jobb.
 
Men nu är det helg igen! Och sen börjar min sista jobbvecka, Så sjukt sorgligt alltså. Men ska absolut njuta av tiden som är kvar! Denna helgen har jag ingenting planerat, ska väl försöka träffa min pojkvän trots att han jobbar hela helgen och sen ska jag tvinga Annie att träffa mig på söndag. För imorgon kommer hon ÄNTLIGEN hem från Grekland!
 
Ikväll har jag varit ute på en långpromenad och nu sitter jag bara och chillar framför datorn. Lär väl sitta uppe en stund till, för imorgon ska man inte upp vid sju och då jäklar ska jag sova! Ha det gött!

DAG 8 AV 15

Har nu jobbat 8 dagar av mina 15 totala arbetsdagar. Vad som händer sen är ännu ett mysterium!
Igår så fick jag besök av min pojkvän och han var ledig idag så han sov över och låg och sov medans jag var på jobbet. Så otroligt mysigt att komma hem efter en arbetsdag till sin pojkvän som väntar på en. Bäddat sängen hade han gjort också, sötnos. Så jag hängde med honom hela eftermiddagen tills han stack vid halv sju-tiden för att träffa sina kompisar.
 
Jobbet flyter på bra iallafall, gör ju inte så mycket utan mest går runt och chillar i fyra timmar. Barnen är rätt självständiga. 2 av de 4 timmarna ser vi dessutom på film, så jag klagar inte! Just nu längtar jag mest efter att Annie ska komma hem från Grekland så jag kan träffa henne, för damn vad jag saknar henne!!
 
Nu ska jag bara chilla en stund till innan jag ska sova, ha det fint!
 
I väntan på bussen hem. Här sitter jag, varje dag. En ganska skön stund.

ETT ÅR SEDAN

 
1 år sedan massakern på Utöya och terrordådet i Oslo skedde.
Mina tankar går till alla drabbade och anhöriga ♥

SLUT PÅ HELGEN

Så, nu var denna helgen slut. Och det är dags att återvända till vardagen. Med tidiga morgonar, jobb och rutiner. Efter min mysiga helg önskar jag lite att jag inte behövde jobba imorgon. Men det ska nog gå ändå! Har iallafall haft en riktig myshelg med min pojkvän. Och igår var jag i stan och träffade mina tjejkompisar, var helt underbart att träffa Nikki igen! Shit vad jag har saknat henne. Men nu är hon hemma och här ska hon stanna!
 
Nu ska jag bort till Issa och va med henne och Becca en stund innan jag ska sova. Imorgon blir det jobb igen, bye!

JOBBVECKA NR 1 AVKLARAD!

Så gött med helg! Idag var jag verkligen seg som ett as, men det var väldigt lugnt på dagiset idag så det gjorde inget. Det var bara 8 barn så det var chill april. Efter maten såg vi en film (som vi brukar göra varje dag.. soft som sjutton) och idag fick barnen äntligen se Transformes som vissa har tjatat om hela veckan, eller som en unge säger "fansfooomes". Så sött!
 
När jag kom hem så tog jag en långdusch (skrev lunchdag här först, wtf?) och sen har jag ätit och fixat mig och snart ska jag hem till pojkvännen för lite fredagsmys. Jag sover där inatt och imorgon ska jag träffa mina tjejkompisar i stan, bland annat Nikki som äääääntligen kommit hem från Holland efter att ha varit där i över en månad, så saknad!
 
Ha det fint!
 
Så söt!

GOTTEGRIS

Jisses vad trött jag är. Fast damn vad det är värt det för mitt jobb är helt awesome. Sure, det är bara 4 timmar om dagen men det är så sjukt kul! Önskar att det var längre än tre veckor. Men, ska njuta av tiden som är kvar! Snart är första veckan avklarad. Dock ska det bli skönt med helg så man slipper gå upp vid sju ett par dagar.
 
Efter jag slutade jobbet idag så kom familjen och hämtade mig så åkte vi upp till Citygross för att handla. Vi tog en sväng in på Jula också och hälsade på min pojkvän som jobbar där. Så nu är jag Jula-klubbmedlem med ett kort som inte ens få plats i plånboken... Jaja. Sen har jag städat mitt rum, som var väldigt behövligt, och käkat en tårtbit. Haha, känner mig som en riktigt gottegris. Men det är jag.
 
Nu ikväll sitter jag och chillar framför datorn och lite Magnus Betnér innan jag går och lägger mig om nån timme eller två. Ha det fint!
 
By the way, WTF är det med vädret?! Det är ju juli, vaaaart är sommaren?????
 
 

EN FILM SOM ALLTID FUNKAR

 
Romeo + Juliet

FÖRSTA JOBBDAGEN

Gick faktiskt väldigt bra att komma upp imorse även om jag hade svårt att somna igår. Men eftersom jag typ har sovit i en månad så var jag rätt utvilad, haha. Hade iallafall jättekul på jobbet! Kan inte tänka mig ett bättre sommarjobb än få jobba med barn. Att jag måste gå upp tidigt och inte tjänar superbra spelar ingen roll, hellre det än att ha ett jobb man hatar. Kommer ha riktigt kul de kommande tre veckorna!

SLUT PÅ LEDIGHETEN

Imorgon börjar jag jobba! Så jag får ett ganska "normalt" vardagsliv med rutiner och tider att passa, något jag faktiskt har saknat. Klarar inte av att vara ledig länge, blir galen om jag inte har nått att göra. Men iallafall! Jag ska jobba tre veckor på ett dagis, och jag är så jäkla taggad eftersom det är något av det roligaste jag kan tänka mig att jobba med, så är så sjukt glad att jag fick en plats där. Så det ser jag fram emot!
 
Bild från i fredags, innan jag drog till en fest hos Johannes. Kul kväll!

DEN ENDA SOLEN MAN LÄR FÅ SE I SOMMAR

 

COOLT!

Loggade in på bilddagboken (eller dayviews som det heter nu) och såg att de hade denna resa man kunde anmäla sig till.
 
 
SJUKT COOLT! Hade jag råd skulle jag anmäla mig på direkten. Tänk att gå runt i en stad som fick utrymmas på någon timme och de hade inte tid att ta med sig nått, allt står kvar och påminner om allt liv som en gång fanns där.
Fast det klart, efter att ha sett Chernobyl diaries blir man ju liiite tvek... men samtidigt ännu mer lockad.

LITE FATTIGARE

Mötte upp Annie på stan idag för en fika och lite shopping. Dagen blev inte riktigt som vi tänkte oss när Annies mobil blev snodd efter hon tappat den inne på H&M. Så det blev lite kaos men ändå en mysig dag!
Fick med mig lite fint iallafall. Ett par assnygga skor, ett par shorts som sitter peeeerfekt, leggings och lite annat smått och gott. Lite fattigare, men nöjd!
 
 

HELGEN

Har haft en skön helg hemma hos "mormor" med god mat och fin natur.
Nedan kommer lite bilder, eftersom jag inte har nån grym kamera får enkla Iphone-bilder duga!
 
Perfekt tillfälle att läsa, just nu läser jag "Snälla pappa nej" av Stuart Howarth

FLYR CIVILISATIONEN

Hej!
Nu är de inlägg uppe som jag tänkte lägga upp, projektarbetet, studenten och Öland. Jag kände inte för att "vardagsblogga" innan de inläggen var uppe, men nu kör vi igen!
Sedan studenten har min energi legat på noll, har knappt varit hemma och därför inte fått nått gjort. Ett par dagar efter studenten åkte jag ju till Öland, sen var det midsommar som jag spenderade med pojkvännen, sen åkte jag till Trelleborg på midsommardagen för barndop. Sen har jag firat pojkvännens 20-årsdag och mest chillat med honom. Jag har börjat ta tag i lite grejer som måste göras innan jag börjar jobba om 1 ½ vecka. Men nu åker jag iväg igen. Ska vara hos min "mormor" över helgen och där finns det inte tillgång till dator så bloggen får vila under helgen.
 
Ha det fint sålänge!
 

ÖLAND 17-20 JUNI 2012

Här kommer en bildbomb från mina dagar på Öland med mina fina tjejer! ♥
 
I bilen på väg till Öland
 
Framme! Lite bilder från Jennifers sommarstuga där vi bodde
 
Första kvällen med pizza från Pappa Blå, vin och skitsnack
 
Bilder från promenaden till stranden (då vi gick med handdukar på huvudet pga ollonborrarna och Malin lekte arab vid ett vattenhål) stranden och solande på altanen (andra och tredje dagen)
 
 
En kväll i Borgholm som började fint med en alkoläsk på Pappa Blå men när vi gick hem kom världens regnskur med både åska och blixtar.
 
Dags för hemfärd! Men först ett stopp i Kalmar för lite shopping och mat (Donken)
 
Sen åkte vi hem efter 4 supermysiga dagar på Öland, tack tjejer!

RSS 2.0