< Till bloggens startsida

MYCKET TEXT, MEN FINA MINNEN

Gårdagens lära; har ni en tid att passa, åk ALDRIG med Länstrafiken Kronoberg.
Jag skulle möta upp mina vänner vid klockan 5 och innan dess skulle jag lämna av min lillasyster på sin fritidsteater som också började vid fem. Jag och syrran skulle ta bussen som gick härifrån fem över halv och med tanke på att det bara tar 10 min ner till stan tänkte vi att vi skulle ha gott om marginal. Om det inte vore för det faktum att bussen var sen som satan! Inte hann vi ner till stan vid fem inte, så jag fick springa och lämna av Emma på teatern som hon var sen till och sedan springa för att möta mina vänner. Bussjävel!
Men tillslut fick jag äta iallafall, hungrig som jag var. Avnjöt en god middag på Spice n Rice och sen gick vi till teatern.
Jag och Annie satt ångestfulla på första raden och gjorde allt för att få byta till oss ett par platser längre bak. Det gick inte så när föreställningen började så satt vi och höll andan och hoppades på att inte bli uppdragna på scenen. Missförstå mig inte, Schtunk är underbara! Men att sitta på första raden är en riskfaktor, haha. Man vet aldrig vad som kan hända! Vi lyckades iallafall att inte bli uppdragna, däremot blev våran kära vän Johanna det (som satt två platser ifrån mig!). Haha, om ni frågar henne så kommer hon nog inte gå på Schtunk igen.. Men jag kan lova er att hon var jätteduktig, och supersöt.
Puss på dig Johanna! ♥


Idag är jag iallafall ledig, sov ända fram till klockan 11. Hade ställt klockan på det eftersom jag tyckte att längre än så får jag inte sova, och det trodde jag inte att jag skulle göra heller. Trodde inte ens att jag skulle sova till 11. Men tydligen, eftersom jag väcktes av väckarklockan imorse, haha. Jag var tydligen trött.
Idag är mitt svenskatal prioritet nummer ett, och det känns rätt bra. Känner att jag vet ungefär vad jag ska skriva.. har det i huvudet. Men att få ner det på papper kan ju bli en helt annan sak.
Ska äta nu sen ska jag sätta igång, ha det fint!

CRAZY, STUPID, LOVE

Hemma från bion! Filmen var bra, väldigt rolig! Lite klyschig men det är ju nästan alla amerikanska filmer. Höjdpunkten var ändå mitt fina sällskap Becca. Min underbara fina knasiga vän som bjöd mig på bio i 18-årspresent. Sött!

Är galet otaggad inför skolan imorgon och de kommande dagarna. Just nu känner jag bara för att ha lov och hitta på roliga saker med mina fina vänner! ♥


"VI SLUKADE KUNSKAP..."


Såhär går det när klass ES09A får händerna fria och bestämmer sig för att vara vildingar med en rädd svenskalärare i mitten.. Haha, awesome!
Ser ni mig?

TACK FÖR STYRKAN! ♥

Igår spelade The Ark deras absolut sista konsert på Gröna Lund i Stockholm. Efter 20 år säger The Ark farväl och seglar iväg. Ett 20-årigt vackert lik, som Ola sa. One of us is gonna die young. ♥








Bilder från Rockfoto.nu

18 ÅR!

Vaknade upp till Grattis-sms och inlägg på Facebook
plus ett megasött blogginlägg av älskade syster, tack honey! ♥

Mamma hade lämnat en lapp innan hon gick till jobbet;
"Godmorgon och grattis på 18-årsdagen stumpan.
Grattis och ha en bra dag, pussar och kramar Mamma och Emma"

"Stumpan"? Fyller jag inte 18? Haha! Nej, i mammas ögon kommer jag nog alltid vara barn.

Till frukost blev det pappa hembakta frallor som han bakade dagen till ära, thaaank you. Sen ska vi ner till Telenor och fixa mitt telefon-abonemang som skulle ändras nu när jag fyllde 18. Senare ikväll blir det god mat och tårta med familjen och ett par fina vänner. Puss!







Sentimentala barn-bilder kändes som ett måste, haha!

IT'S TIME TO MOVE ON, THE BATTLE IS WON




The Ark avslutar sin karriär med att vinna en välförtjänt Rockbjörn, åter igen Grattis!! ♥
The apocalypse is over.

RSS 2.0