< Till bloggens startsida

Det var en blöt lördag! - 28/5-11@Liseberg










Dåligare väder kunde vi inte fått, men trots allt var det ändå en trevlig dag. Kom fram till Göteborg vid 1, mötte upp HannabananaMontana och hängde med henne ett par timmar. Saknad tjej! Puss på dig syster, love you. SES SNART IGEN!
Efter hon hade åkt hem så var jag med familjen, åkte Kållerado, slänggungorna och Balder. Jag köpte en regnponcho och när jag kom ut från affären slutade det regna, kul liv. (Damn Hanna, det smittar!)
Jag vann inget lejon denna gång heller, hade bra lust att sno av några som gick runt med typ fem stycken. Sen åkte vi hem vid tio-tiden och jag sov i princip hela vägen.
Kul dag, höjdpunkten var att träffa Hanna (ofc!), men det var nog första och sista gången som jag hänger med på en sån här annordnad resa med 4 fulla bussar... jikes.

Välkommen in

Lördagskvällen var mycket trevlig, tack tjejer och killar!

Jag, Jennifer, Josefine och Annie kom hem till Jennica lite efter fem där även Nikki var. Jennica gjorde jättegod thaimat till oss och bjöd på en italiensk sommardrink och champagne. Efter en god middag och härligt snack kom lite folk över och festen drog igång. Galet rolig kväll! Jag kom hem vid två-tiden och somnade direkt.


Söta Jennica!


Skåååål!


Supergod mat med nudlar, wookgrönsaker, kyckling, sweetchilli-sås och cashewnötter.














Far och son. ^^ 
Björnen döpte vi till något som jag inte minns, men jag vet att Nikki döpte om honom till Gunnar, haha.



RSS 2.0