< Till bloggens startsida

FÖRSTA ADVENT

Igår var mysfaktorn hög här hemma. Min morbror med familj var på besök och vi satt i soffan framför Grinchen och drack glögg och åt pepparkakor.




Det var egentligen meningen att vi skulle bakat lussebullar igår också, men det hann vi inte så det gör vi idag istället. Passande till första advent som är idag. Åh, nu börjar julkänslorna komma! Det enda som saknas är snön utanför fönstret. När kommer den?!



SACOMÄSSAN 2011

Har haft en bra dag nere i Malmö! Kom fram vid kvart över 11 och gick in. De första timmarna sprang vi på olika seminarier om psykolog-arbetet, utomlandsstudier och språkkurser, jobba utomlands och aur pair. Många intressanta! När vi fått lite försmak på vissa utbildningar/föreningar/yrken gick vi runt till deras montar och plockade på oss information. Det kändes som man inte hann med hälften så mycket som man skulle velat men en del fick jag med mig ändå! Sedan sprang vi och åt på Donken och sen mot bussen som gick hemåt redan vid halv fyra. Kom hem till Växjö vid ca halv sju och sedan tog jag bussen hem och nu är jag hemma. Håller på att kolla igenom det jag fick med mig från mässan idag.

Efter idag känner jag mig ganska sugen på att dra till Barcelona i några månader och läsa spanska. Sedan vill jag utbilda mig till psykolog, har alltid varit intresserad av psykologi och att lönen ligger på 29.000-32.000 kr i månaden för en nylegitimerad psykolog gör ju inte det valet mindre lockande, haha. Fast jag känner mig samtidigt intresserad av kriminologi. Man kan ju jobba som psykolog inom kriminalvården men att vara med och lösa brott är ju galet intressant!


KOSTA 3-4 NOVEMBER

Varma mackor till kvällsmat, förälskelse i Jasses underbara lägenhet, skratt, lyckade försök att försöka få mig att bli ett BVB-fan, urdålig skräckfilm, Girl Interrupted, höra om en underbar London-resa och gos med en mysig hund ♥ Tack för en fin kväll!






(zoom into meeeee....)







(JO)HANNA! ♥


Plockade upp en finis på stationen, nu väntar underbara syster-dagar!

RSS 2.0