< Till bloggens startsida

DET ÄR SÅ KALLT!!!!

(ser så sliten ut....)
 
Just nu sitter jag med min helt underbara filt och glor på Vänner. Har jobbat mellan 13-16 idag och det gick bra, men det var inte supermycket folk, helgen innan barnbidrag/lön liksom. Det är för övrigt galet kallt ute, enligt mig iallafall, men jag är rätt känslig. Tänkte först gå ut och gå men tror jag struntar i det. Jag har inga speciella planer för kvällen, ska nog byta om till mjukisar och glo på Grey's Anatomy eller någon film. Någon som har något tips på filmer?
 
Filten är föresten en sådan i fleecetyg med armar, har ni inte redan en sådan så köp en! Bästa köpet jag har gjort, no doubt.

JOBBHELG

 
Har varit ledig nu i två dagar men nu är det dags för jobb igen! Jag jobbar idag mellan 13-20.15 så det blir hela dagen! Sen jobbar jag lördag och söndag också. Ska alldeles strax äta lite innan jag ger mig iväg.
 
Hoppas ni får en toppenfredag!

DAGENS LISTA

Dagens humör: Glad och förväntansfull!

Dagens mående: Så otroligt trött...

Dagens borde: Städa, byta gardin och byta sänglakan.

Dagens frisyr: Just nu, nytvättat och lockigt.

Dagens smink: Hade conceler, puder och mascara imorse men just nu, inget.

Dagens klädsel: Just nu, mjukisbýxor.

Dagens planer: Slappa och försöka hålla mig vaken.

Dagens materiella vill ha: Hm, inget som jag kommer på just nu!

Dagens fundering: Hur ska min lön räcka till allt? Vad ska jag satsa på? Högsta prioritet?

Dagens beroende: Vindruvor.

Dagens tråkigaste: Att jag är så trött :P

Dagens längtan: Sovmorgon på onsdag.

Dagens superlängtan: Berlin i april!

Dagens tidning: SOLO

Dagens låt: Beyoncé "Drunk in love", Akon "Blue".


NYTT ÅR. NY START!

Fick en sån himla lust att börja blogga igen! Jag gick in på min blogg och funderade först om jag skulle radera mitt arkiv och börja om på noll liksom, men det är rätt mysigt att ha alla gamla inlägg och minnen kvar så det var vara kvar tillsvidare iallafall!
 
Jag är så otroligt glad att det är nytt år och jag är så taggad på detta året! Förra året var ganska trist för mig, det hände liksom inget. Gjorde inget speciellt, löftet om att börja träna gick åt helvete, samma jobb, min resa till Cypern blev inte alls som jag hade tänkt mig osv. Men i år ska det bli ändring! Löftet om träning står kvar och även om jag har samma jobb så har jag nu fått mycket mer tider så nu ska jag jobba och tjäna massa pengar och detta året ska jag resa som bara sjutton! Körkortet har jag faktiskt börjat med, även om jag bara har kört ett par gånger och knappt öppnat teoriböckerna, så jag ska försöka ta det nån gång, när jag får lust... Haha!
 
Mitt mål detta året är att resa, och att göra allt det jag säger att jag vill göra som aldrig blir av. Blev aldrig att jag åkte till Berlin förra året och jag skäms asmycket över detta! Men iår ska det bli av! Hoppas på att kunna åka i april när det har blivit lite varmare tänkte jag. Sen har jag många andra resor som jag vill göra men Berlin är prio 1! Min vän Jennica kommer hem från Nya Zeeland om några veckor efter att ha varit borta ett år och det ska bli så himla kul att träffa henne igen! Åkte aldrig och hälsade på henne heller, men att resa dit kostar typ 10 000 och min ekonomi tillät inte det. Däremot har min vän Malin flyttat till New York och ska vara borta ett år hon med och jag hoppas väl på att kunna hälsa på henne iallafall, kanske i höst någon gång. Sen gärna en solresa i sommar med antingen pojkvännen eller någon kompis.
 
Den 8 februari har jag biljetter till Jesus Christ Superstar (med Ola Salo i huvudrollen. mums!) och den 6 mars ska jag gå på En skam för Sverige med Magnus Betnér och Soran Ismail. Så där har jag två datum att se fram emot!
 
Som sagt, mina förhoppningar för detta året är höga och jag är supertaggad att uppleva massor av saker detta året, detta året ska bli bäst! Puss!
 
(ska även försöka komma igång med bloggandet igen)

(det fick bli en gammal bild, har typ inga bilder på min dator.)
 

RSS 2.0