< Till bloggens startsida

SUDDIG LÖRDAG

Igår var jag ute och festade. Började med att förfesta hemma hos Jennifer med Annie. Efter en stund joinade min pojkvän och hans två kompisar oss och vi hade en riktigt rolig förfest. Sen tog vi bussen ner till stan och satt på Subway och käkade innan vi drog till Sport's och hängde där, men stannade inte där länge utan jag och min pojkvän drog hem till honom och sov istället. Men kul kväll iallafall!
Idag käkade vi middag med hans familj innan jag drog hem och fixade med lite saker och nu sitter jag bara och chillar framför Charmed. Imorgon ska jag jobba, awesome!
 

ADDICTED

 
Juliettes cover på Diamonds är helt amazing!
 

UPPDATERING I BILDER

Jag och min pojkvän firade 10 månader den 13 oktober. Just denna dagen var vi hemma hos ett par vänner till min familj och då passade vi på att ta ett romantiskt och mysigt bad i deras jacuzzi.
 
Hänger med Annie och Jennifer i princip varje dag. Mest på stan och ibland i Jennifers mysiga lägenhet.
Alltid lika roligt med mina fina tjejer!
 
Har blivit kär i Espresso House's varma choklad med grädde och marshmallows. Dyr men man får mycket! Dock när man har ätit sig igenom grädden är halva koppen borta, haha. Så mysigt nu i höstkylan!
 
Har också blivit beroende av Varma Koppen (sååå gott!!), knäckebröd och äpple. Detta är min dagliga kvällsmat. Oftast.
 
Var och hälsade på min morbror med familj som har köpt en ny hund. Molle heter han och är superkelig och busig som valpar är! Min pojkvän var såklart med och Molle fann ett stort tycke för honom och satt och juckade mot hans ben, haha.
 
Har äntligen fått läsa boken "Torka aldrig tårar utan handskar" som jag har väntat på i flera veckor! Riktigt bra och jag längtar tills nästa del släpps. Tv-serien satt jag också klistrad framför!

SÖTA FLUFFBOLLAR

Nu befinner jag mig i en ovan situation. Första gången jag inte har ett marsvin på 10 år. Sån otrolig konstig känsla. Man blir ju beroende av de små liven! Så jag var uppe på "Tassar&Morrhår" (bästa djuraffären i stan, "Arken" kan inte ta hand om djur, punkt slut.) för att "titta", men jikes! Jag blev ju störtkär i alla söta små fluffbollar som sprang runt i buren... ville bara ta hem alla på en gång! Dock kommer det nog inte bli fler marsvin så länge jag bor hemma. Men åh... jag vill!!! <3
 
 
Min pojkvän hittade däremot en sköldpadda han blev kär i. Eller "Paddan!!" som han kallade den. Man bah "neee... paddor är ett helt annat djur."

HÖSTMYS

Här var det tomt med uppdateringar! Iallafall "vardagsbloggning". Men kan ge er en snabb update på vad som hänt sedan sist. Öhm... ingenting? Kom hem från Turkiet för 1 ½ vecka sen och sedan dess har jag sovit till 12 varje dag, kollat på Charmed, umgåtts med mina vänner på stan och fikat för pengar som jag inte har och hängt med min pojkvän. Men jag börjar ta tag i mitt liv nu! För en vecka sedan var jag på intervju på Glitter vilket ledde till att jag kommer vara extraarbetare hos dem och jobba när de behövs. Kommer jobba där runt jul iallafall, vad jag vet än så länge. Så någonting kommer jag ha att göra iallafall! Sedan håller jag på att göra om i mitt rum, har fått en ny säng och håller på att inreda lite fint. Försöker sysselsätta mig i detta höstmörker.
 
Det mysigaste med hösten är ju alla mysiga stickade tröjor och halsdukar. Löve it!!

LIVE FAST, DIE YOUNG. BE WILD, HAVE FUN.

 
 (Låten börjar vid 03:30 för er som inte pallar se allt. Men hela videon är sevärd!)
 

Lana del Rey's nya video släpptes idag. Har suttit i två timmar och tittat på den om och om igen. Vet inte vart jag ska börja. En av de vackraste videor jag har sett. Helt speachless. Och Lana är så sjukt vacker, och texten är amazing! Ville lägga ut ett par bra meningar ur texten men kan inte välja så ni får hela. Läs texten, se videon, lyssna på låten och bli amazed. Lovely. ♥
 
I've been out on that open road
You can be my full time, daddy
White and gold
Singing blues has been getting old
You can be my full time, baby
Hot or cold

Don't break me down
I've been traveling too long
I've been trying too hard
With one pretty song

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been trying hard not to get into trouble, but I
I've got a war in my mind
So, I just ride

Dying young and I'm playing hard
That's the way my father made his life an art
Drink all day and we talk 'til dark
That's the way the road doves do it, ride 'til dark.

Don't leave me now
Don't say good bye
Don't turn around
Leave me high and dry

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been trying hard not to get in trouble, but I
I've got a war in my mind
I just ride

I'm tired of feeling like I'm f*cking crazy
I'm tired of driving 'til I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
"Baby, too much I strive, I just ride."

I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been trying hard not to get in trouble, but I
I've got a war in my mind
I just ride
 
 
 

TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR

 

En tid för födelse,

en tid för död

 

Jonas Gardells nya dramaserie Torka aldrig tårar utan handskar är en kärlekshistoria som utspelas när aids, ”den nya digerdöden” kommer till Stockholm.

 

Trailer: http://www.svt.se/torka-aldrig-tarar-utan-handskar/snart-dags-for-premiar

 

Regi: Simon Kaijser

Huvudroller: Adam Lundgren, Adam Pålsson, Simon J Berger, Björn Kjellman

Från teamet bakom De halvt dolda (Kristallen 2009).

Det är 1980-tal och de allra modigaste bögarna har just börjat resa sig och ta sina första steg mot frihet då unga män börjar insjukna, magra av, tyna bort och dö. Paniken är nära och rädslan stor. Det är Guds straff, det är straffet för synden.

Rasmus (Adam Pålsson) överlever sin skoltid i Koppom, ett litet samhälle i nordvästra Värmland och flyr till Stockholm för att äntligen få leva. Benjamin (Adam Lundgren) är uppfostrad som Jehovas Vittne med stränga levnadsregler. Han har inte ens förstått att han är bög förrän den utlevande Paul (Simon J Berger) upplyser honom om det. Paul sammanför Rasmus och Benjamin vid den årliga julfest han håller för sina vänner.

En kort men lycklig tid av kärlek tar sin början. Man noterar knappt ryktena om den nya mystiska sjukdom som brutit ut i USA och som endast verkar drabba homosexuella män. Aids. Bögpesten. Homosexsjukan. De som insjuknat har i snitt två år kvar att leva. Det finns ingen bot att få. Samhället reagerar med panik. Rop hörs på tvångslagstiftning, masstestning och koncentrationsläger för de smittade.

Jonas Gardell har skrivit en ny dramaserie om frihetslängtan, kärlek och oerhörd sorg. Simon Kaijser regisserar.

 

Text: http://www.svt.se/torka-aldrig-tarar-utan-handskar/en-tid-for-fodelse-en-tid-for-dod


Jonas Gardells nya dramaserie som hade premiär igår. Självklart satt jag klistrad framför tvn. Efter att ha blivit helt förtrollad av serien "De halvt dolda"som sändes för några år sedan var mina förväntningar på denna serie höga. Jag blev inte besviken. Jonas Gardell levererar toppklass som vanligt. Helt amazing! Reserverade boken precis när den kom ut för några veckor sedan också, så hoppas på att få läsa den så snart som möjligt. Missar inte ett enda verk av Jonas Gardell, han är så otroligt bra!

Missa inte denna serie nu, då lär ni ångra er!


I LOVE YOU ♥


LÅTEN SOM GÅR PÅ REPEAT

 
"So shine bright, tonight. You and I, we're beautiful like diamonds in the sky."
 

LIKE A DIAMOND IN THE SKY

Den 27 september 2012 somnade min älskade Bambi in. Jag befann mig i Turkiet då och fick veta detta när jag kom hem. När jag mötte upp mina föräldrar på stationen här i Växjö och mamma sa att hon hade ”tråkiga nyheter” så visste jag direkt vad det gällde.

 

Det gör jätteont att jag inte var hos honom när han dog men han orkade inte mer. Han blev nästan 8 år, ovanligt gammalt för ett marsvin som oftast bara blir 5-7 år. Så han levde ett långt och väldigt lyckligt liv.

 

Jag har haft marsvin ända sedan jag var 8 år, men Bambi har alltid betytt mest av alla. Vi hade två marsvinshonor och lånade hem en hane för att para med våra honor. Den ena honan, Lillan, födde Bambi och tre andra ungar den 22 december 2004. Vi hade varit och julhandlat och när jag kollade ner i buren så såg jag en liten brun pälsboll och jag tänkte ”vad är det där?”. Sedan såg jag att det var ett litet marsvin och insåg att Lillan hade fått sina ungar när vi var iväg. Bambi låg utanför huset medan Lillan och de tre andra ungarna låg inne i huset. Så jag såg Bambi först, och blev kär. Han var den enda ungen vi behöll och han har alltid varit min. Varje dag så gosade jag med honom och på sommaren fick han alltid komma ut och springa i trädgården. När han var liten var han väldigt busig och sprang ofta iväg så man fick jaga efter och det är svårt att tro att någon så liten kan vara så snabb. Han hatade att bada så när jag ändå gjorde det försökte han alltid krypa upp i min famn, upp från vattnet. Efteråt virade jag alltid in honom i en stor fluffig handduk och låg och mös med honom tills hans päls hade torkat. Han har alltid varit otroligt glad och lycklig. Han älskade när man gosade med honom och han fick komma upp från sin bur och springa runt på vardagsrumsmattan. Han var den som alltid fanns där. När jag var ledsen brukade jag ta upp honom och gråta i hans päls. Han brukade slicka mina tårar från mina kinder och då mådde jag alltid mycket bättre. Ibland när jag låg och sov länge på helgmorgonarna så kom min lillasyster och la Bambi i min säng och han gosade ner sig i mitt täcke och där låg vi och gosade någon extra timme. Han fanns alltid där. Jag älskade att ta hand om honom som om han var mitt barn. Jag älskade honom mer än något annat. Och det känns så galet tomt att han inte längre finns hos mig. Jag kan inte ta upp honom och gosa med honom längre. Aldrig mer känna hans mjuka päls mot min kind, aldrig mer busa med honom. Aldrig mer säga att jag älskar honom. Men han kommer alltid finnas i mitt hjärta, och ingen skulle någonsin kunna ersätta honom.

 

Bambi, jag älskar dig och jag saknar dig så mycket så det gör ont! Men jag vet att du har det bra nu, du har fått frid. Jag kommer aldrig glömma dig, min älskade grisbebis. Min Bamse, Plutten, Bebis, Snutte, Älskling… kärt barn har många namn. Du är bäst. Jag älskar dig.

 

 

Vila i frid Bambi.
22 december 2004 - 27 september 2012


BACK IN SWEDEN

Efter 14 timmars resande och en natt utan sömn så anlände jag till Växjö klockan nio imorse. Mamma och pappa kom och hämtade mig på stationen och när vi kom hem så gav jag dem lite presenter jag hade köpt nere i Alanya innan jag la mig i soffan och däckade. Fick veta tråkiga nyheter också så känner mig väldigt ledsen just nu.
 
Men jag har haft det sjukt bra nere i Alanya. Två veckor med 30 grader och sol, bad, drinkar, shopping, god mat osv. Berättar mer sen, och flera bildbomber lär komma! Stay tuned.

RSS 2.0