< Till bloggens startsida

ETT LEVANDE LIK

Ungefär så känner jag mig just nu. Mår illa nästan dygnet runt av pencillinet jag har fått, och det har inte ens hjälpt. Så imorgon ska vi ringa sjukhuset så de kan undersöka mig ordentligt, vill gärna få veta vad det är för fel på mig egentligen. Så de senaste dagarna har jag inte ansträngt mig mer än jag måste. Förlorade två jobbdagar pga att jag mådde så dåligt men igår trotsade jag min sjukdom och jobbade ändå, det var bara ett pass på tre timmar så det gick rätt bra. Idag är jag helt ledig och imorgon med. Jobbar dock tisdag och onsdag men jag hoppas att jag ska orka med det, ska verkligen försöka. Håller mig mest hemma och ligger framför tvn, klarar knappt av att sitta vid datorn pga illamåendet. Jag som köpte ett nytt Sims häromdagen för att pigga upp mig, men så kan jag knappt spela det. Trist! Har spelat det en gång. Men idag mår jag inte så illa så jag ska nog ta och spela lite nu.
 
Ha det fint!
 

ROLIGA PAKET

 
Fick hem min fina Iphone 5 på posten, plus ett nytt simkort och två skal. Har beställt ett skal till som jag
hoppas kommer snart. För övrigt så jobbar jag en hel del nu, skulle varit ledig idag men åkte på att jobba
ändå, så jag börjar vid tre. Så denna veckan är jag endast ledig på söndag, men lönen tackar man ju inte
nej till! Jag har även åkt på nån inflammation i äggledarna också vilket gör att jag går på pencillin och har cpooooont!! Alltså, vi snackar mensvärk gånger tusen... Så vi får se hur det går att jobba med denna skiten.
 
Nä nu ska jag snart röra mig mot jobbet, i slow motion... Ha det fint!

UNDERBAR HELG!

Har haft en helt perfekt helg! I fredags var jag ute med tre tjejkompisar. Vi satt hemma hos en av oss och förfestade innan vi drog till stan. Jag var sjukt trött hela förfesten så hade egentligen ingen lust att dra ut, men gjorde det iallafall och hade skitkul! Jag brukar aldrig ha kul ute men i fredags hade jag kul exakt hela kvällen, helt perfekt. Hade velat stanna längre än jag gjorde men då hade det säkert blivit segt mot slutet så bättre att sluta kvällen på topp!
 
Igår vid 12-tiden blev jag hämtad av min pojkvän, hans kompis och min kompis så drog vi och kollade på thaiboxning. Det höll på från ett till typ fem så i mitten drog vi och åt på Mcdondals så vi skulle orka, haha. Det var väl inte jätteroligt men sällskapet var ju bra så det blev en bra dag ändå. Och på kvällen mötte jag upp samma gäng och satt hemma hos min pojkvän och såg Melodifestivalen. Jag trodde inte Robin skulle vinna men han förtjänar det verkligen! Så jag blev glad!
 
Och idag har jag käkat lunch/middag med min pojkvän och hans familj och har kommit hem för en liten stund sedan. Idag har jag inget planerat så det blir nog en ensam slappdag, kan vara skönt det med ibland. Funderar på att gå ut och ta en promenad och sedan ta en varm dusch och sen bara chilla. Blir nog en hel del avsnitt av Americas next top model också, håller på att kolla igenom alla säsonger, hehe. Jag får passa på att ta det lugnt nu för nästa vecka jobbar jag varje dag. Jag är antagligen ledig på fredag men det finns en chans att jag får jobba då med, och så jobbar jag helgen också. Så det blir fullt upp!
 
Två bilder från i fredags, den första visar hur Annie + One direction-musik alltid får fart på festen!

OJ, HADE JAG EN BLOGG?

Här har det varit tomt! Jag har tänkt massor av gånger att "åh, det ska jag blogga om!" men så blir det ändå aldrig av. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar och på ledig tid hänger jag med kompisar och min pojkvän. Just nu är jag förkyld så tränat har jag inte gjort på alldeles för länge, men det ska det bli ändring på så fort jag blir frisk! Just nu sitter jag bara och chillar, är så sjukt trött och jag förstår egentligen inte varför. Har jobbat hela helgen och ska jobba måndag och tisdag också, så imorgon ska jag upp tidigt. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och lägga sig tidigt.
 
Känner att det här inlägget blev galet tråkigt, men ville iallafall säga hej! Jag ska försöka uppdatera lite bättre, och göra inläggen lite roligare!
 
Puss!
 

RSS 2.0