< Till bloggens startsida

ÅTER 4/10

Idag åker jag ner till Alanya med min pojkvän, hans kompis och min kompis Annie. Där väntar två veckor med sol, bad, fest och allmänt trevliga stunder. Ha det så bra här i Sverige så hörs vi när jag är hemma igen!
 
Alanya 19/9 - 4/10 2012
 

PIZZA-MYS

Har haft en otroligt mysig dag! Mötte upp mina fina tjejer i stan och så hängde vi på vårt stammisställe där vi catchade up och snackade om allt mellan himmel och jord som vi brukar. Vi gick runt på stan och jag och Annie fixade det sista innan vår resa. Vi växlade pengar också, wiho! Det var så himla kul att träffa mina tjejkompisar igen innan jag ska iväg iallafall, helt amazing! Sen gick jag och Annie hem till Jennifers lägenhet och hjälpte hon och hennes kille att skruva ihop köksmöbler och sedan åt vi pizza. Supermysigt!!
 

TEXT: JOCKE BERG (KENT)

 
Händerna upp i luften
Pannan mot baren
Nu spränger vi taket
Hamnar i himlen där
änglarna gråter
Stan är vaken
Allt är förlåtet, älskling
 
Händerna upp i luften
Vi ska bli fulla
Livet är meningslöst
Vem bryr sig?
 
Natten är vacker
Du är som natten
Jag är en vinnare igen
 
 
 
 

FYNDAT

Nu har jag "flyttat" hem igen efter att ha sovit borta de senaste nätterna hos pojkvännen. Ska bli ganska skönt att sova en natt i sin egen säng. Idag var jag uppe på Grand och köpte lite grejer till resan. På Gina Tricot fyndade jag 3 trosor och en asfin BH för endast 27 kronor, asnaaaajs!! Sen köpte jag även puder och parfym. Nu är nästan allt klart till resan! Har börjat packa lite också.. har fortfarande inte fattat att jag ska åka. Om 3 dagar smäller det..
 

INLEDER KAOZ-VECKA

Igår var en mysig kväll. Jag och min pojkvän firade vår 9-månadersdag på favoritresturangen 4 krogar. Så galet god mat!!!! Sen gick vi hem till honom och myste i soffan med chips och läsk framför filmen "The wedding date". Lovely!
 
 
För övrigt så är det mindre än en vecka tills vi åker iväg till Turkiet, på onsdag smäller det. Så jag inleder en egen liten kaos-vecka här hemma genom att dra ut alla kläder i gaderoben och kolla vad jag ska ha med min och tvätta i mängder. Känns som jag fortfarande har tusen saker kvar att göra och jag vet inte vad jag ska börja. Måste till biblioteket och lämna tillbaka och låna om några böcker (något att läsa på resan är ett MÅSTE!), måste till banken och sätta in pengar, måste till Forex och växla pengar. Jikes... KAOS.
Mitt rum just nu, kan ju säga att jag har sovit hos pojkvännen de senaste nätterna och lär nog sova där inatt igen, minst.
 

TOKIO HOTEL COVERS

Tokio Hotels låtar är typ omöjliga att göra bra covers på, enligt mig.
Men Sam Nolte är en av de få som lyckas, och damn vad bra hon är!
 
 
 
 
Sedan har hon gjort en helt egen låt också, som också är väldigt bra, check it out!

11 SEPTEMBER 2001

 
Dagen världen aldrig glömmer. ♥

HELGEN

Fyllde 19 i torsdags. Jag känner mig inte speciellt annorlunda eller äldre, men det är ju alltid mysigt att fylla år. Firade med familjen och min pojkvän och finaste Issa kom förbi också, mys! I fredags var jag ute med Jennifer, Annie, Nikki och Jennica efter att ha förfestat i Jennifers egna (!) lägenhet som hon precis ha flyttat till. Min pojkvän och hans kompis kom förbi också och hängde även med oss ut. Det var väldigt mycket folk ute vilket gjorde utgången mycket roligare, eftersom vi bara hängde på Sport's hela kvällen. Sparar det riktiga festandet till Alanya, hehe.
 
Resten av helgen har jag hängt nonstop med pojkvännen och vi har bara slappat framför tvn typ, haha. En riktig slöhelg! Men ikväll så har jag kvällen för mig själv så jag ska nog ta och kolla på Charmed, något min pojkvän inte är det minsta intresserad av, så man får passa på när man är själv!
 
Hoppas eran helg har varit bra, puss!
 
Bild från i fredags innan jag drog hem till Jennifer.

MIN 19-ÅRSDAG!

 
Idag fyller lilla jag 19 år! Känns som en ganska meningslös ålder egentligen men fylla år är ju alltid kul.
Ska fira med lite god mat och trevligt sällskap med familjen och pojkvännen senare idag. Ha det fint!

2 VECKOR KVAR




Inget svårt val enligt mig iallafall! Längtar ♥

CAE (CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH)

 
Den 13 juni skrev jag CAE-provet och fick veta i mitten av juli att jag hade klarat det. Känns bra! Sure, inte bästa betyget men jag klarade det iallafall, all that matters! Jag har en CAE-examen. Känns bra att inte har betalat 1600 kr i onödan, som testet kostar oavsett om man klarar det eller inte.
 
Hoppas även att detta ska hjälpa mig i mina jobbchanser, som det sägs att det ska göra. Nice!

DU VILAR HÄR PÅ MITT BRÖST, FÖR MIG ÄR DU LIVET ♥

 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
 

Tog ca 30 sekunder in i låten innan jag bara... den här rösten.. påminner om någon. TAKIDA! Haha, har helt missat Takida-sångarens nya projekt. Riktigt bra ju! Och hans röst gör sig lika bra på svenska som på engelska.. helt magisk.

LÄNGTAN TILL VARMARE BREDDGRADER

Gud vad kallt det är!! Efter en värdelös sommar som inte har varit jättevarm väntar nu en iskall höst. På nått sätt längtar jag ändå lite till hösten med de gula löven och stickade tröjor och halsdukar. Men kylan... den kan jag skippa. Håller på att frysa ihjäl om dagarna nu. Men det är ganska lätt att stå ut med kylan när man tänker på att om drygt två veckor så åker jag ner till betydligt varmare breddgrader. Fyfasen vad jag längtar! Ska bli så jäkla skönt. 2 veckor i värmen i vackra Alanya med underbara vänner, åh! Lovely ♥
 
Lite bilder från när jag var i Alanya 2009.






RSS 2.0