< Till bloggens startsida

GRATTIS MIN SVAMPBOB!


Bild från Jennifers födelsedagsfirande förra året

Idag fyller sötaste Jennifer 18 år! Grattis gumman, hoppas du får en toppenfin dag!
Saknar dig, älskar dig massa min galna vän.. puss! ♥

GÖTEBORG/FLODA 14-19 JULI 2011

Torsdag 14 juli
Efter en tågresa på nästan tre timmar mötte jag upp älskade syster på Göteborgs central och sen tog vi spårvagnen till bion för att hämta ut biljetterna till Harry Potter vi skulle se på måndagen. Sen spårvagn tillbaka till centralen och tåg till Floda. Hemma hos Hanna försökte vi oss på att laga drumsticks (kycklingklubbor). Det gick väl inte superbra.... vi har nu mera ett löfte att aldrig köpa hem eller försöka tillaga drumsticks. No fucking way.
Dagens bilder är endast från min tågresa upp.



Allt man behöver på en tågresa.



Fredag 15 juli
Regn.... ostadigt väder. Men eftersom vädret inte skulle bli så mycket bättre de närmaste dagarna (förutom lördagen men då stack vi till havet) så bestämde vi oss för att åka in till stan ändå. Vi gick i Nordstan och sedan tog vi spårvagnen till Järntorget och kollade på secondhand. Efter vi halvt svultit ihjäl så åt vi kinamat. Det var bara vi på hela resturangen... creepy. Sen åkte vi hem och såg film.





Provade "fina" kläder på Beyond Retro.
Hittade min balklänning där på sista bilden kanske? Haha nej.
Och den gröna klänningen på näst sista bilden.. den kanske jag skulle haft som Tingeling?

Massa fluffkjolar i taket på Beyond Retro.


På spårvagnen

På kinaresturangen

Lördag 16 juli
Vackert vääääder! Som bara betyder en sak; HAVET! 
Upp tidigt, packa en kylväska med mackor, dricka, frukt och gott. Tåget in till Göteborg, en halvtimmes spårvagn till Saltholmen (hamnen), och sedan en timmes båtfärd ut till Vrångö. Väl ute på Vrångö hittade vi en plats som vi la oss och solade på, badade i havet, åt och hade det alltmänt skönt. Dumma som vi var så glömde vi solkräm så vi bestämde oss för att vara försiktiga. Vi valde att ta den tidiga båten tillbaka till Saltholmen och sedan spårvagn till centralen. Tåget till Floda var inställt och det blev en ersättningsbuss till Lerum. Hannas snälla mamma hämtade oss i Lerum och körde oss till Floda. När vi ÄNTLIGEN var hemma, så lagade vi thaimat och såg film.



Saltholmen

Båten som tog oss ut till Vrångö

Bye Sverige! Haha eller inte. Men hejdå fastlandet!














På båten.
När man ska sitta på en båt i en timme så hinner man med mänger av olika slags kort, som ni ser.
Och att stå framme i fören och leka Titanic är bara obligatoriskt.






På Vrångö.
De sista bilderna är från när vi väntade på båten tillbaka.

Söndag 17 juli
Våran obligatoriska filmdag! Vi tajmade in den perfekt med ett regnväder också. Filmdagen innebär att man ligger inne i sängarna och bara kollar på film. Toapaus och matpaus, annars endast film, hela dagen. Både jag och Hanna är totala filmnördar så vi har inga problem med dessa dagar, så sköna!
Det kommer ett inlägg senare eller imorgon med alla filmer vi såg.  ;)

Måndag 18 juli
"It all ends... now." The end of an era. Dagen hade kommit. Dagen vi gick och såg den absolut sista Harry Potter-filmen. För att vara uppdaterade såg vi pt.1 innan vi åkte in till stan. Vi mötte upp Hannas lillebror som också skulle med och åkte till bion. Köpte med oss lite gott och satt och väntade på att vi skulle få gå in i salongen. Denna väntan resulterade såklart i massa bilder, haha. Efter en stund gick vi in i salongen och satte oss på våra platser, näst längst upp i mitten. Perfekt! Filmen rullade framför oss och efter drygt 2 timmar tog det slut. No more Harry Potter. Måste verkligen köpa alla filmer sen och ha dem hemma. Så bra!
 När vi skulle ta spårvagnen till centralen så insåg vi en sak... "fuck, Gothia börjar idag!". Äckligt mycket folk och vi gick förbi hela Norges befolkning som stolt viftade med sina flaggor, haha. Jubel hördes från Ullevi. Alltså, man ska inte vara i Göteborg under Gothia, det är bara så. Så jobbigt. Men vi kom snabbt undan detta och tillbaka i Floda igen.


Jacob och Hanna.. syskonen!


Jacko und Joy



Systrarna Wacko


Hanna pussas och trollar med ett sugrör. Lägg märke till hennes runda glasögon som hon bar i hyllning till Harry Potter, aw!



Lite skillnad att sitta i en biosalong med över 400 platser när man är van vid Växjös minimala salonger med max 200 platser. Haha, nej.. Växjös bio är mysig men jag tycker nog att Harry Potter gjorde sig bäst i en så stor salong som möjligt!

Tisdag 19 juli
Vaknade, packade det sista. Åt kanelknäckemacka (såååååå gott!! köpte tillochmed med mig ett paket på hemvägen.. min frukost de närmaste veckorna) till frukost. Åkte in till stan, sorgliga hejdå-kramar på centralen. Satte mig på tåget och tre timmar senare... Växjö.
Att komma hem är alltid fyllt av blandade känslor. Visst, skönt att vara hemma och pussa sönder Bambi som jag har saknat sååå mycket! Men jag saknar Göteborg och Hanna! Sån underbar stad! Längtar redan tillbaka. ♥

SISTERTIMES!

ÄNTLIGEN FRAMME!
Jag hade en ganska skön tågresa upp, ingen satt ijämte mig så jag kunde nästan ligga ner hela resan. Satt och läste och lyssnade på musik och hade det allmänt skönt. Men sen efter 2 ½ timme och de ropar ut i högtalarna att vi är tjugo minuter försenade så blev jag lite less. Tillslut kom vi iallafall fram till ett regnigt Göteborg och jag mötte upp Hanna och gav henne en bamsekram. Saknad tjej! Sen tog vi spårvagn (äkta göteborgare) till bion för att hämta ut biobiljetter till Harry Potter som vi ska se på måndag. Spårvagn tillbaka till stationen och sen tåg till Floda.

Nu sitter vi äntligen hemma hos Hanna och tar det lugnt. Vi ska snart fixa nått att äta och sen börjar våra film-tider. Enligt Hanna har vi 25 filmer och se, så det är bäst att sätta igång!


9 JULI 2011

Gårdagskvällen!
Jag, Annie och Nikki åkte ut till Hampus och där en stund. Sen tyckte killarna att de var trist så vi hoppade in i bilarna och körde till Lammhult istället. Med hög musik som dunkade, öppna fönsterrutor och hög hastighet så fick man känna att man levde! Framme i Lammhult var vi en stund hos Oliver, sen ville killarna bada. Då var det in i bilarna igen och ännu en gång, en snabb åktur till badplatsen. Bryggan på badplatsen var totalsönder så man fick verkligen se upp vart man satte fötterna, mer än hälften av plankorna saknades. Men ute på bryggan fanns som en stor platta och där satte vi oss och myste framför solnedgången. Några av killarna och Nikki badade medans vi andra satt kvar på bryggan. Efter en stund så tog vi oss in till land igen och åkte tillbaka till Oliver. Vi hängde där en liten stund och sedan åkte jag hem. Tack för en mysig kväll! ♥










LET IT RAIN OVER ME


Sitter nu färdigfixad i Annies trädgård. Jag nördar framför datan med Spotify och hennes webcam medans hon sminkar sig... vilket tar en evighet. Scheisse!
När hon är färdig ska vi äta efterrätt och sen ska vi åka ut till Hampus för fest med trevligt folk!
Ha en fin kväll vänner! ♥
By the way, kolla mitt übersnygga armband som Annie köpte till mig på Kreta, tack vännen!

The Bro Code!

Jag har haft en sån otroligt underbar dag!
Mötte upp Jennica, Jennifer, Malin och Jessica och sedan satte vi oss och åt på Café Corretto. Jennica berättade allt om sin tid i USA, visade sin tatuering, gav oss lite gåvor och hon berättade den mest romantiska historien jag någonsin hört. Åh så sött! Vi fick alla ett varsitt shotglas där det stod Minnesota (det var där hon var) på och amerikanskt godis. Malin fick dock en lite annorlunda present. Ni förstår, Malin är nämligen obsessed av Barney i How I Met Your Mother och tycker han är helt underbar, haha. Så i USA hittade Jennica boken "The Bro Code", vilket är Barneys egen bibel, kan man säga, som han lever efter och ständigt predikar om. Så en bättre present till Malin än den boken, skulle inte gå att hitta! Hennes min när hon fick den är obetalbar, haha.

När vi hade suttit där ett tag gick vi runt på stan lite, köpte glass och Jessica råkade av misstag få en gratis mascara, scooore! Och sen köpte jag, Jennica, Malin och Jessica likadana toppar på Vila. Vi har tydligen samma smak, plus att den var på rea. Sedan runt halv sex-tiden promenerade jag hemåt efter en fin dag med massor av skratt. Tack sötnosar!


Innan jag drog till stan

Jennifer och Malin

MAT! Det ser kanske inte så gott ut, men det är såååå gott, lovar!

Malin och hennes älskling!

The Bro Code!

Fina Jennica, som har varit otroligt saknad. Skönt att ha dig hemma igen!

Jennica berättar historier från USA och vi lyssnar...

... otroligt koncentrerat.

Svärdfajt utanför TGR som drog upp Peter Pan-minnen.


Vila, 75 kr. Som nu finns i min, Jennicas, Jessicas och Malins ägor.

Amerikanskt godis. Laddat med tonvis av kemikalier och sött som sjutton. Småläskigt men gott!

Mitt fina shotglas.

Köpte även denna filmen på hemvägen. Om ni inte har sett den, se den! Verkligen sevärd.

RSS 2.0