< Till bloggens startsida

DRÖMMEN OM ITALIEN

 
Fick ett mysigt vykort från min älskade syster idag. Inte nog med att hon har bosatt sig ett år i Tyskland, utan just nu så är hon på två veckors semester i Italien med sin värdfamilj. Somliga har det bra! Men jag unnar henne det, är så stolt över dig vännen! ♥ Dock saknar jag dig mer än någonsin!
 
Hon skriver att jag skulle älska Italien och det tror jag absolut. Fyfasen, Italien är absolut ett av ställerna jag måste besöka innan jag dör. Min sån lista är väldigt lång, men jag ska göra allt jag kan får att få checka av alla platserna. Resa är absolut något jag vill göra så mycket som möjligt i framtiden.

KÄNSLAN

Känslan när man har sett klart säsong 2 av sin nuvarande favoritserie (Charmed)
och säsong 3 inte har laddat klart...
 

MOTHER EARTH AND FATHER TIME

 
Then Time and Earth got on their knees,
And prayed 'Dear God, oh can't You see?
The Fire's too hot,
The Wind's too cold,
And loving them is gonna kill us both.'
Then God reached down and took their hands,
Dried their tears, and smiled and said,
'That's kind of what it's like up here for Me.
Yeah, loving them will cost you everything.'
 

WALKING ON SUNSHINE

Jag är så otroligt lycklig just nu!
Idag bokade vi äntligen vår resa. Den 19 september lämnar jag äntligen tråkiga äckliga Sverige för 2 veckor i underbara Alanya. Åker med min pojkvän, hans kompis och min kära vän Annie. Vi fyra kommer ha så jäkla kul och jag längtar som satan!! Kommer vara lycklig i ett halvår för detta nu, haha.
 
Imorgon är det 3 veckor tills vi åker, can't wait!! Åh jag är så lycklig. ♥
 
 

DU ÄR SPECIELL ♥

Hade myskväll med pojkvännen igår. Var ju själv hemma så vi åt pizza, åt godis och såg på zombiefilm. Vi har kommit in i nån period där vi endast kollar på zombiefilmer. Inte för att de är superbra men ändå rätt underhållande och samtidigt, skulle vi komma i en situation som involverar zombies så skulle vi veta precis vad vi skulle göra, haha. Sen gick vi och la oss och tog en lång sovmorgon imorse innan vi gick upp och sen har vi bara segat hela dagen.
 
Ikväll var han upptagen med annat så jag får ha myskväll ensam. Det kan faktiskt vara rätt skönt ibland. Har precis tagit en långdusch, krupit ner i myskläder, tänt ljus och ska snart sätta igång några avsnitt av Charmed. Sen går jag väl och lägger mig och passar på att breda ut mig lite extra i sängen nu när jag sover själv, även om det alltid är mysigare att sova med någon. Som tur är så har jag hans tröja här som jag kan ligga och krama om jag skulle sakna honom för mycket.
 
Åh vad puttinuttisnuttit detta inlägget blev men.. så är det. Ha det fint!
 

ROLIGA VIDEOS SOM SPELADES IGÅR

V
 
Och Jennifers nya Idol, haha. Och ja, vi försökte oss på dansen.
 
 

MINI-UTGÅNG

Var ute en sväng igår med mina fina tjejkompisar. Jag var inte ett dugg festsugen eller det minsta sugen på alkohol så jag drack endast tre cider och stack hem redan vid tjugo över tolv. Hängde mest med för att umgås med mina vänner som jag inte har träffat på ett tag, love you guys!
Vi körde förfest hemma hos Jennicas bror som vanligt där vi hade skitroligt, drog ner till stan vid 11-tiden och gick in på Sport's en stund innan jag drog hem. Som vanligt är förfesten alltid roligast. Men hade en helt okej kväll igår och det var rätt skönt att ta det lugnt och slippa en äcklig bakfylla idag.
 
Idag blir det dock lugnare. Jag är själv hemma ikväll så då kommer min pojkvän hit så ska vi laga mat och mysa framför någon film. That's how I like to spend my nights nowadays. ♥

DAGENS PLANER

 

Sitter just nu och käkar frukost innan jag ska fixa mig för dagen. I eftermiddag ska jag ner till stan och träffa Annie och kanske nån mer. Sen ikväll ska jag och min pojkvän hem till hans syster på inflyttningsfest i hennes nya lägenhet. Mys!

MIN KVÄLL

 
Pojkvännen befinner sig ute i skogen och tältar med sina kompisar ikväll så jag får roa mig själv. Men med godis och säsongspremiär av Svenska Hollywood-fruar funkar det ganska bra!
 

MINA TVÅ TIDSFÖRDRIV

 
Dessa två serierna tittar jag just nu på för att fördriva min tid.
Charmed har jag faktiskt aldrig kollat igenom innan men velat ganska länge, så jag gör det nu. Har snart kollat igenom hela första säsongen, så jag har en del kvar.
Sen Grey's anatomy har jag följt ett tag men slutade titta efter fjärde säsongen och nu har jag haft problem att hitta säsong 5 med svensk text som jag gärna vill ha. Men som tur väl är så har min pojkväns syster alla säsonger och lånar gärna ut dem till mig så nu jäklar ska jag ta igen alla avsnitt jag missat!
 
Det bästa med att hösten kommer är att alla serier drar igång igen på tv. Kan knappt vänta på nya säsongen av The Big Bang Theory och How i met your mother!
 
Vilken serie är er favorit? :)

ANNAT?

Lyckades ta tag i mitt liv lite idag och registrera mig på Växjö Kommuns vikareförmedling. Tyckte det var lite roligt när man skulle fylla i sina personuppgifter och skulle välja "Kön". "Man, kvinna, annat" ?? Annat? Iochförsig.. "Hen" har ju blivit ett fenomen så det är kanske det de menar. Haha!
 

LIFE

 
Hittade denna på facebook och tycker egentligen att sånna här är rätt lame men de tre första orden jag såg var "Fun, Love, Beauty" och det var så pass passande och fint så bestämde mig för att lägga upp det här ändå.
Vad fick ni för ord? :)

UPDATE

Nu har jag jobbat klart. Så jäkla trist asså. Men ska skriva in mig på Vikareförmedlingen så jag kan få fortsätta jobba på dagis, för jäklar vad kul det var. Men nu.. så är livet ganska trist. Nu måste jag ta tag i mitt liv och söka jobb igen. Men i helgen däremot, då var det full rulle. Det har varit Karloskardagarna vilket är Växjös egen festival med tivoli, Rix FM-festivalen och fulla tonåringar. Jag var en av dessa fulla tonåringarna denna helg som tillsammans med mina vänner och min pojkväns och hans vänner drev runt på stan till ingen nytta. Men ganska kul var det!
 
En suddig bild från en suddig lördagskväll

RSS 2.0