< Till bloggens startsida

TRELLEBORG 28-30 OKTOBER 2011

Hemma efter en supermysig helg i Trelleborg. Har gosat massor med min gudson, man får ju passa på, och nu saknar jag honom redan!
I lördags var vi på en stor julmarknad i Vellinge som även hade lite Halloweentema. Innan vi skulle åka idag tog vi en sväng in på IKEA i Malmö. Mysiga dagar! ♥


Plutten fyllde ju nyligen 1 år så vi kom med en hel vagn med presenter














Mysfaktorn var hög!


Lucas storebror har lärt honom att låta som en indian så jag var ju tvungen att testa jag med

Tog en sväng förbi min morbrors grav när vi ändå var nere. Vila i frid. ♥

Sötaste killen!

AWESOME!


Min vän Jessica är för söt! Hon åker till London om 1 ½ vecka... vi får väl se om hon har en Charlie med sig hem till mig! ♥

STUDYDATE HOS JENNICA 14/10 2011

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn förän nu så nu kommer det blogginlägg! Tänkte börja med att berätta om min fredagskväll.

Efter skolan skulle vi äta ute var det bestämt och något vi tjejer har problem med är att bestämma vart vi ska äta. "Jag vill ha thaimat".. "Neeeeeej, inte thaimat!!! Hellre typ pizza.".... "UUUSCH! Inte pizza!" osv osv.
Efter mycket om och men kom vi fram till att vi skulle åka upp till Grand Samarkand och äta. Att ta sig igenom stan när det är höstmarknad är inte det lättaste, speciellt inte när man har en Jennifer med sig som äääälskar att gå på marknad och vill klämma och känna på allt hon ser. Vi fick bokstavligt talat dra henne bort från marknaden och som motkrav hade hon att hon fick smaka maten sen när vi satt och åt.
Det blev thaimat på Samarkand. Tyvärr stördes matron av en kille som satt och spelade och sjöng (vilket brukar vara trevligt) alldeles för högt och jobbigt. Sen kom Annies pojkvän och hämtade oss och körde oss till Lammhult och hem till Jennica. Några timmar av snack och liiiiiite plugg följt av Idol. Sen stack Nikki hem och då bäddade vi ner oss i Jennicas mysiga säng för att kolla på Jeepers Creepers. En film som Annie har tjatat om väldigt länge, och som enligt henne var en av de läskigaste filmer hon har sett. Well, it sucked. Pretty bad. Haha! Jag och Jennica var ganska överens om att det finns betydligt läskigare filmer än den. Så där är en och en halv timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Som straff ska jag tvinga Annie att kolla på någon riktigt läskig skräckfilm.. för det där är en genre jag kan!



Att raida igeom Jennicas gigantiska filmsamling (AVUNDSJUK!) är ett måste. Fick iallafall låna hem en film som Jennica tyckte att jag skulle se.



(Hanna.. kolla vilket godis Jennica tycker om....)


1 MIL PÅ GRUSVÄG I SKOGEN

Friluftsdag. Vandring i skogen. Sammanlagt 1 mil. Jag och mina fina vänner lunkade på och pratade, spelade "Jag har aldrig" för att få tiden att gå. Vi hittade en grön vagn i skogen, min första reaktion var "Vem fan vill bo här?" medans Nikki tyckte det såg mysigt ut. När vi efter 2 timmar äntligen var i mål var våra ben helt döda. Nikki och Jessica som hade väldigt osmidiga skor bestämde sig för att bara gå i strumpor tillbaka till skolan och upp för trapporna där vi krashade på golvet vid våra skåp. Men trots det, hade jag en underbar stund som alltid med mina sötnosar!











RSS 2.0