< Till bloggens startsida

RYTMIKSHOWEN 2012

Idag var det dags för Rytmikshowen! Det är något alla treor får göra under sitt studentår. Det går ut på att man klassvis sätter ihop ett nummer på 5-8 minuter med dans och musik, och man ska ha ett tema. Detta har vi tränat på de senaste veckorna så det var kul att äntligen få visa upp det! Av de 14 klasser som tävlade hamnade min underbara klass på en härlig andraplats! Vi blev galet överraskade och så glada!! Galet bra jobbat kära ES09A!


Bild från när en annan klass uppträdde


24 MARS 2012

Tjejerna kom hit vid 3-tiden. Vi drog igång grillen och efter någon timme avnjöt vi en gudomligt god middag! Till efterrätt blev det klassikern chokladdoppade fruktbitar. Efter denna brakmiddag låg vi och jäste i soffan innan vi fixade oss för kvällen och började förfesta. Medans promillehalten och ljudnivån steg spelade vi drinkspel och twister. Vid kvart över tio tog i bussen in till stan och gick in på Oléo där vi körde en helkväll med timmar på dansgolvet och lakritsshot. Stämningen var på topp trots alla slämmiga killar och tills vi blev uppraggade som vi vore prostituerade. Efter det sjönk stämningen och vi drog därifrån runt kvart i två, men kvällen var ändå grym!








Sista bilden är från Oléo

När vi hade lämnat Oléo mötte jag upp Erik som skjutsade hem mig på sin cykel. Sen sov han över här och imorse hade vi bakishäg med pizza, pepsi och VÄNNER, supernajs! Sen drog han hem och jag fixade med lite saker och nu har jag precis varit ute på en mysig promenad med Becca i det underbara vädret! Nu ska jag snart träffa Erik och ha ännu en av våra härliga filmkvällar.



VÅRKÄNSLOR

Alltså, vad är det med mig? Jag skriver ett inlägg sen går det flera veckor innan nästa inlägg kommer.. och då ofta efter ett pisk på fingrarna från syrran min. Jag tänker ändå ofta att "det där ska jag blogga om!" men så blir det aldrig av. Nu med mina förlängda naglar så är det inget lockande alternativ att skriva en lång text på datorn, hehe.

Iallafall! Våran slutproduktion är färdiguppspelad och det känns himla skönt! Denna veckan hade den andra gruppen sina uppspel och jag var med och skötte ljuset. Nu är även dom klara och de var så duktiga så! Detta måste naturligtvis firas så ikväll har vi tjejer hängt på stan, ätit god mat och kollat på det sceniska musikprojektet på vår skola. I år satte de upp High School Musical. Imorgon ska vi fortsätta firandet med en heldag hos mig med grillning och förfest och på kvällen blir det en utgång till Oléo, fett taggad!

3 bilder från idag när vi satt utanför Norrtull och njöt av solen.




RSS 2.0