< Till bloggens startsida

CHEERS TO THAT

Möttes av konstiga blickar på bussen idag. Tuperat hår och svart smink runt ögonen, det är väl knappast något nytt? Men tydligen. Kände av samma fördomar som jag gjorde för 4 år sedan då jag såg ut så varje dag. Idag såg jag ut så pga att vi hade spexfoto i skolan. Stressade fram till skolan och in till omklädningsrummet där min klass redan höll på att göra sig i ordning. Kammar, hårspray, svarta ögonskuggor, löv och kvistar flög i rummet. One two three, pose. Vildingar på vift med en svenskalärare i mitten som såg rädd ut. I ena hörnet fajtas Jennifer och Malin om en kyckling och över dem står jag och Jossan och tuggar på en naturkunskap. "Vi slukade kunskap". ES09A, förevigade i vårat sista skolfoto som vildingar. Det avtryck vi lämnar kvar.


Första året. En grupp människor som fösts ihop på grund av vårat gemensamma intresse på teater eller musik. Ingen aning om vad som väntade oss runt hörnet. Hur många skratt, internskämt och roliga minnen som delats under de senaste två åren. Nu står vi vid sluttampen, redo att köra fullt ut. Tillsammans in i det sista.
Ni är så fina. ♥


LAST NIGHT

Sitter här, sista sommarlovskvällen. The Ark spelas i hörlurarna och jag sitter och funderar på vad morgondagen väntar mig. Jag börjar trean.. helt galet. Trean, sista året. Studenten. Sen har jag plötsligt hela livet framför mig, fri att göra vad jag vill. På ett sätt är det skönt, men samtidigt jäkligt skrämmande. Vad fasen ska jag göra? Det finns mycket jag vill, men jag vet inte vad jag ska satsa på. Jag känner mig inte redo att välja ännu. Jag känner mig fortfarande som ett barn, jag är fortfarande ett barn. Men om två veckor fyller jag 18 år, rent officiellt räknas jag som vuxen. Ska stå på egna ben, fatta mina egna beslut och slåss med konsekvenserna. Det känns som det var igår som jag stod framför spegeln i rosa tröja och blå ögonskugga och mimade till Hilary Duff-låtar, drömde om att bli artist. Den drömmen har jag dock inte kvar, den har bytts ut mot andra drömmar. Men det är ändå drömmar.. och snart blir det min uppgift att uppfylla dem, se till att det jag bara suttit och drömt om dessa år blir min verklighet. Hur jag ska ta mig dit har jag ingen aning om. Framtiden får avgöra det, jag får leva i nuet.

Nu har jag fortfarande ett sista år på gymnasiet att fokusera på, se till att det jag har lärt mig och kommer lära mig blir användbara erfarenheter inför framtiden. Ta tillvara på det sista året, som många säger är det bästa. Leva i nuet och njuta.


Bilden är tagen precis innan vi åkte till "Arken i parken", nervositet och förväntad lycka lyste i mina ögon.

IT'S JUST A WAY TO REMAIN SANE

Köpt tavelhyllor, satt upp dem på väggen, flyttat spegeln. Spikade upp min kära The Ark-tavla, där biljetten till "Arken i Parken" och mitt fina autografkort med äkta (!) autografer som jag köpte på en konsert i Karlshamn 2007, är inramade. The Ark, som har betytt så mycket för mig i flera år har självklart en given plats inramade på min vägg. Rummet ska ändå symbolisera ens personlighet, och vad vore mitt rum utan The Ark? Rummet börjar ta form, bara smådetaljer kvar!

Ola Salo gästade "Tack för musiken" ikväll, satt klistrad framför tvn hela programmet. Han är så jävla vacker, rent ut sagt. Och han är en av mina största inspirationskällor. Hans texter har hjälpt mig att ta mig igenom mycket svåra tider i mitt liv, och jag är så tacksam för det. Det var ett sånt nöje att få se honom i det programmet ikväll, man fick verkligen se vilken sann konstnär han är. Hur han skickligt blandar allvar med nöje och hur ärlig han är i allt han gör. Hans skönaste kommentar;

Nicklas: - Vilken svensk artist skulle du vilja gjorde en cover på en av era låtar?
Ola: - Hm... Carola.
Nicklas: - Och vilken låt?
Ola: - Breaking up with God!

Så klockren! Han är amazing.
Nu låter det som jag bara gillar Ola, men nej nej! The Ark vore ingenting utan Martin, Jepson, Leari, Jens och Sylvester, ni killar är fantasiska! ♥  Tack åter igen för alla fina minnen, upplevelser, upptäckter hos mig själv och andra som eran musik har givit mig.


"Det är värt att kallas idiot om det är priset för att gå sin egen väg och göra det som känns rätt i hjärtat"
/ Ola Salo

ISSA, BYGGMÄSTAREN





HAHA! Förlåt, men kunde inte låta bli.. puss på dig vännen! ♥


ARKEN I PARKEN - 13 AUGUSTI 2011 (mobilbilder)












Inte världens bästa kvalité men tyckte att flera av dem blev väldigt coola!

ARKEN I PARKEN - 13 AUGUSTI 2011


Outfit







Läskiga takmålningar vid inomhusscenen.... skräckfilmsmaterial



Fina Issa! ♥
























Bästa konserten i mitt liv. ♥

VILA I FRID, LILLAN


Lillasyster gick och plockade massa blommor som hon ville lägga på graven och sen gjorde vi ett kors av pinnar. Djur förtjänar lika fina begravningar som människor, eller hur? Så nu får Lillan sin sista vila i trädgården. Min lillasyster sa att nu är Lillan i Nangijala med farmor och Daniel, fint!

SWEET BABY GIRL

Har precis kommit hem från att ha gjort lite ärenden med mamma och pappa. Vi kom iväg senare än planerat för vi satt och vakade över Lillan, som somnade in vid halv ett idag. Hon fick ett långt fint liv och hon blev hela 8 år men hon kommer bli saknad. Vi ska hålla en liten begravning för henne efter middagen.


Sov sött, min fina flicka. ♥   21 april 2003 - 8 augusti 2011

KARLOSKARDAGARNA 5-6 AUGUSTI 2011 (DAG 2)


Förfest hemma hos Johan











På väg till stan




På Ali Baba






En underbart rolig kväll med mina fina älskade vänner, tack! ♥

KARLOSKARDAGARNA 5-6 AUGUSTI 2011 (DAG 1)


Förfest hemma hos mig där det bjöds på mexitårta och lite god dricka











Tjejerna dansade till Single Ladies





På bussen ner till stan






Efter KSMVs spelning blev det inte mer bilder, det var en ganska lam kväll. Ni får bilder från lördagen sen!

SISTA MÅNADEN SOM SJUTTONÅRING

Idag är det exakt en månad tills jag fyller 18, wiho!! Och det är en vecka tills jag och Issa ska se The Ark, längtar!

Igår kom tjejerna först hem till mig för lite mat och god dricka, vi satt ute och körde "Jag har aldrig..." och "Sanning&Konsekvens" innan vi tog nio-bussen ner till stan. Väl nere på stan blev det att man mest gick runt, det var rätt lamt. Höjdpunkten var lätt KSMV's spelning på Stora scenen, om det inte hade varit för tre otroligt irriterande killar......

Nu tar jag det lite lugnt innan vi taggar till, för ikväll kör vi igen!




Ett litet (!!) urval av alla cam-bilder jag hittade på min dator imorse...

1 AUGUSTI 2011; ANNIES 18-ÅRSDAG


















En mysig dag med mina fina tjejer! ♥

"ALLTSÅ, ÄR DE SCOUTER ELLER SER DE UT SÅ FÖR ATT DE ÄR TYSKAR?"

Den kommentaren kläcker Jennifer ut sig idag när hon hade fått nog av alla tyska scouter som härjade runt i stan. Haha, det var skitmånga!

Hemma nu efter en härlig dag med tjejerna. Vi åt kinamat (som vanligt) och gick runt på stan, fikade, shoppade. Jag fick med mig smink och en härlig hoodie från BikBok, kommer leva i den från och med nu. Sen gick alla förutom jag och Nikki på bio så vi gick runt och snackade om allt mellan himmel och jord för att fördriva tiden. När bion var slut så gick vi hem till Jennifer och snackade en stund. Sedan var tjejerna så snälla att de följde mig hela vägen hem, sötnosarna!

Nu ska jag nog kolla på lite Vänner och äta nått, är hungrig! Vi tog massa bilder idag men de ligger i Annies kamera så jag lägger upp bilderna imorgon. Puss!

RSS 2.0