< Till bloggens startsida

GRATTIS MIN VACKRA VÄN! ♥



FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEN, FYFAN VAD DU ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis älskade älskade systra mi på din stora dag! Är ledsen att jag inte kan vara där och dela denna stund med dig men jag tänker på dig här, 25 mil bort. Grattis, hoppas du har en toppendag, det är du värd! ♥


PUBRUNDA 2012

Igår var pubrundan! En tradition bland studenter då man en kväll går runt till de olika uteställerna här i Växjö och festar. Man är indelad i grupper (oftast 2 grupper per skola) och varje grupp har en egen färg på tröjorna man har på sig denna kväll. Som ni kan se på bilderna var vi oranga och såg ut som ett gäng apelsiner när vi sprang runt från ställe till ställe. Vi besökte totalt 6 ställen och avslutade hela kalaset på Oléo där man mötte upp de andra grupperna. En galet rolig kväll!! Och jag kan säga att jag var väldigt glad att vi var lediga idag...


Förfest och förberedelser hemma hos Jennicas bror där vi klippte i tröjorna och skrev på dom, en tradition!


























En kväll jag alltid kommer att minnas ♥

THE ARK

JAG SAKNAR ER! ♥


It 's were my reason stops
and something else cames in

I know it doesn't make sense
but still
calleth you cometh I



MINA DAGAR I BILDER

Fredag 27 april



Födelsedagsfirande för den nyblivna 20-åringen Becca på Akropolis, sjukt gott!!

Lördag 28 april


Kollade på musiktilläggets vårshow på skolan, mycket bra!
På kvällen blev det släktkalas för min kusin som har fyllt 17 år, med en galet god marängtårta som bilden visar.

Söndag 29 april

 Vi tjejer åkte hem till Malin för lite rapportskrivande och gött häng. Till middag blev det pizza och kebabtallrik från Lenhova pizzeria. På bilden ser ni Malins get Daniel, som var en ganska aggressiv typ. Den mysiga dagen avslutades med filmen "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv", helt okej film förutom att det var massa ormar med. Vid de delarna satt jag uppkrupen i Jennifers knä och blundade.

Måndag 30 april





Förfest hos Jennifer innan studentfesten. Vi var ett härligt gäng som körde klassikern "Jag har aldrig..", doppade frukter i smält choklad, tequilashots, mintushots, sötsliskig cider och en promenad mot festen där all konversion skedde på brittisk engelska och sydamerikansk engelska. Lägg märke till Malins snygga tändare från Spanien. ;) 


Mycket mysiga dagar, tack alla! ♥


RSS 2.0