< Till bloggens startsida

YOU ARE HOLY ♥

 

VECKAN SOM GÅTT

I veckan har jag jobbat, fick hoppa in extra ett par gånger på Glitter så har jobbat 3 dagar istället för 1. Jobbade på SVD i tisdags också. Efter det så gick jag på bio med Annie och Jennifer och såg Breaking dawn pt.2. DEN SÖÖÖÖÖÖG! Haha. Okej, vi ska inte överdriva. Den hade sina stunder, kärleksscenerna mellan Bella och Edward var otroligt fina och jag kunde knappt vänta tills jag fick träffa min egen pojkvän efter det, sedan var fight-scenen häftig. Men i övrigt kändes filmen ganska onödig, de hade kunnat klämma in det viktiga i förra filmen och struntat i denna. Sen förstår jag inte de som har sagt att filmen är blodig.. ehm? Sure, fight-scenen var rätt brutal när de slet huvudet av varandra osv, men något blod var det inte. Vampyrer blöder ju inte, smartass.
 
Övrig tid har gått till min pojkvän som fortfarande är trött och sliten sedan tävlingen i helgen, knäppisen. Och på tal om honom så ska jag snart dra till honom och spendera kvällen och natten där. Ha en fin kväll, så hörs vi!
 
Deras unge, Renesmée (fulaste namn jag hört i övrigt)
var dessutom datagjord när den var bebis. Man bah, COME ON!

HUSEBY JULMARKNAD

Hej!
I lördags var jag tillsammans med min familj och min vän Issa+familj på Huseby julmarknad. Det var supermysigt men otroligt kallt, trodde att jag skulle förfrysa. Det fanns som vanligt massor av fint att titta på och lite fick vi med oss hem. När vi kom hem ställde jag mig i en jättevarm dusch för att tina upp, och sedan kom Issa och hennes familj hem till oss och kollade på Så mycket bättre och Sommaren med Göran, mysig kväll!
 
Lite kassa Iphone-bilder från julmarknaden
Tre supersöta får som man fick döpa! Jag döpte dem till Anders, Ove och Göran (de tre aporna från vinet Tre Apor). Det sorgliga var bara att precis ijämte sålde de fårskinn och kött från får.

På söndagen så åkte jag ner till stan för att träffa Becca som bjöd mig på fika, sedan gick vi och hälsade på min pojkvän och hans kompisar som satt och kollade på film (se inlägget nedan). Riktigt slitna var dom. Men idag åkte de ur tävlingen, det var Johan som inte pallade mer. Så nu kan jag andas ut och slippa oroa mig för killarnas hälsa efter att ha varit utan sömn i över tre dygn! Själv har jag jobbat stängning på Glitter ikväll och sitter nu bara och ta det lugnt innan jag ska sova. Ha det fint!

SKANDINAVISKT MÄSTERSKAP I FILMTITTANDE 2012

Imorgon deltar min pojkvän och hans två kompisar i "Skandinaviskt mästerskap i filmtittande" 2012, som går ut på att 18 lag från Sverige, Norge och Danmark tävlar om vilka som kan hålla sig vakna och kolla på film längst. Vinnarna vinner bland annat en resa till Hollywood!
 
Såklart ska ni stötta deras lag, "Team Växjö"! Gå in och gilla deras facebook-sida HÄR
och följ den stenhårda kampen HÄR, start 16 november klockan 16.00!
 
"Team Växjö" syns bland annat vid 01:14, min pojkvän längst till höger. =)
 

GÅSHUD

 

IT'S KINGSLEY, BITCH

 

'ELLO!

Ikväll jobbade jag stängning på Glitter, allt gick bra men tusan vad trött man blir! Har skrivit på kontrakt och sånt nu och fått ett schema så nu är jag anställd på riktigt, känns bra! Ska jobba på onsdag nästa gång och då ska jag tydligen öppna. Kan vara skönt och köra morgonpasset och sluta vid en vettig tid, även om man tjänar mer på kvällen. Så ja, livet är bra! Har fått en otrolig livsmotivation och vet exakt vad jag vill göra och är glad typ hela tiden. Har även fått ett till jobb så det är kul! Livet börjar falla på plats!
 
Imorgon ska jag vara med pojkvännen hela dagen. Vi ska hälsa på hans mormor och sedan ska vi hem till mig och käka en romantisk middag. Kommer bli supermys!
 
Men nu ska jag chilla framför några avsnitt av Charmed innan jag ska sova, upp tidigt imorgon. Är på säsong 7 av 8 nu av Charmed så snart är jag klar med hela serien! Ha det gött, hörs!
 

GRYM!

 

ONE NIGHT IN EDEN

 

KATTIGT

Var på Halloween-fest igår hos min vän Malin, en mycket trevlig kväll! Här nedan kommer lite bilder från kvällen, som ni kan se var jag utklädd till katt.
 

HALLOWEEN

Jobbade på Glitter i måndags, 11 timmar, och fick lära mig ALLT. Gick sjukt bra men jisses vad trött man var. Men är så sjukt glad att jag har fått ett jobb! Resten av veckan har jag gjort det vanliga, hängt med Annie och Jennifer och övrig tid med min pojkvän. Ikväll ska jag och mina vänner på Halloween-fest hos vår kompis Malin så jag, Annie och Jennifer ska först ses hemma hos Jennifer och äta middag och fixa oss innan vi åker ut dit. Kommer bli awesome! Bilder kommer sen. :)
 

RSS 2.0