< Till bloggens startsida

TRY

 
Som om inte låten var awesome nog, så är ju musikvideon helt fantastisk! P!nk levererar som alltid ♥
 

SNART ÄR DETTA ÅRET ÖVER

Endast ett par dagar kvar på 2012. 2012 har varit ett bra år, iallafall för mig. Har haft ett underbart förhållande under hela året, gjorde världens roligaste projektarbete med mina kära vänner, tog studenten, åkte utomlands med min pojkvän och två kompisar, började jobba och massa annat roligt! Så det ska bli en utmaning att toppa allt detta under 2013, men kul ska det bli! Jag är sjukt taggad inför nyår iallafall. Jag och mina tjejkompisar ska börja med en middag här hemma hos mig innan vi drar vidare till en hemmafest med min pojkvän och hans kompisar och firar in det nya året, kommer bli awesome! Så idag har jag städat så man kan bjuda hem folk, så nu ser det okej ut. Resten av dagen blir chill och ikväll ska jag träffa Annie och Jennifer en stund.
 
Ha det fint!

GOD JUL!

Vill bara svänga in och önska er alla en riktigt god jul,
hoppas ni får en underbart mysig julafton med era nära och kära!
 
Jag har inte hunnit blogga de senaste dagarna, har haft fullt upp.
De få dagar jag inte har jobbat så har jag handlat julklappar, städat,
julpyntat, klätt granen och massa sånt som hör julförberedelser till.
 
Och nu väntar några dagars julfirande. Idag har vi myst lite här hemma
och vi ska snart öppna lite julklappar innan vi åker iväg till mina kusiner
och firar resten av dagen där med Kalle Anka och god julmat!
 
Ha en riktigt fin jul! ♥
 

MYSIG ETT-ÅRSDAG

Hade en jättemysig 1-årsdag med min pojkvän igår. När han kom och hämtade mig så hade han med sig 10 röda rosor (min favoritblomma!) och ett gulligt paket med en nalle och en tavla. Middagen var underbar som vanligt och sedan åkte vi hem till honom och hade myskväll med vår nya favoritserie The walking dead.
 
 
Idag har jag shoppat med mamma i typ sju timmar, mina fötter ville dö mot slutet. Så nu är alla julklappar klara! Eller jag tror det iallafall, kanske köper ett par småsaker till men det mesta är klart. Nu väntar fyra heldagar med jobb, najs!

KÄR OCH GALEN

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett helt år, vilket såklart ska firas! Ikväll blir det middag på favoritresturangen och massor av mys. Vi har inte setts på ett par dagar
heller så vi har fått sakna varandra ordentligt, haha.
 
Älskar dig! ♥
 

OVEREXPOSED 2012; TAYLOR SWIFT


"It's like, she's dating so many guys just to have an album track list."

Mahahaha, so true!! Nej, jag gillar inte Taylor Swift.
 
 

12-12-12

Sitter här i mörkret och lyssnar på One Direction efter att Annie har tvingat mig att lyssna på deras nya album. Sitter även och njuter av att denna dagen äntligen är över! Jag jobbade idag från 13.00 till stängning, så till 20.30, så är väldigt trött nu. Har haft två tuffa dagar men nu är de över! Nu ska jag njuta av två dagars ledighet innan jag jobbar igen. Börjar imorgon med en rejäl sovmorgon.
 
Sedan jag kom hem har jag bara ätit, kollat på lite Sex and the city. Tvättade nyss bort sminket och drog på mig mjukiskläder och gick in i chill-mode. Ska sitta och slöa lite till framför datorn innan jag ska sova. Kommer somna på en tiondels sekund, haha.
 
Det är ju 12-12-12 idag med, kände mig tvungen att uppmärksamma detta lite. Sista gången på 100 år, så sista gången jag kommer få uppleva det iallafall.
 
Aja, ha det fint!!
 

SÖNDAG KVÄLL

Ännu en vecka har flugit förbi på nolltid, imorgon börjar en ny. Imorgon är det även endast två veckor till julafton, galet! I torsdags och fredags handlade jag julklappar och nu börjar jag faktiskt bli klar, endast några stycken kvar, känns skönt! Nu har jag precis tagit mig en dusch och sen får vi se om jag spenderar kvällen ensam eller min pojkvän joinar mig.
 
I övrigt ser nästa vecka ut såhär:
 
Måndag: Träffa Annie och Jennifer på stan, handla lite julklappar
Tisdag: Jobb 9.30 - 19.00
Onsdag: Jobb 13.00 - 20.30
Torsdag: 1 år med min pojkvän, galet!! ♥ ♥ Romantisk middag på 4 krogar.
Fredag: Shopping med mamma
Lördag: Jobb 11.00 - 18.00
Söndag: Jobb 12.00 - 17.00
 
Kommer bli en bra vecka! Ha det fint!
 
 
 

JULKÄNSLOR

December!!!!! Äntligen är december här! Och i perfekt tid har snön lagt sig som ett fint litet vitt täcke på marken. Själv har jag gjort adventsfint i mitt rum med min julkula i fönstret, julgardin och mitt fina nyinköpta julljus som höjer stämningen till max. På torsdag ska jag och pojkvännen shoppa julklappar och jag är redan förberedd med listor på allt som ska köpas. I år blir det finfina julklappar till mina nära och kära.
 
Julkalendern hade premiär imorse och självklart såg jag den. Min spontana reaktion under programmet var "Nu är det bra! Nu är det dåligt.. Nu är det bra! Nu är det dåligt.. Nu är det bra!", för det gick lite upp och ner (rikigt roligt Greveholm-relaterat skämt, get it och skratta). Jag tycker ändå att SVT har gjort ett tappert försök och att de använder samma musik som var med i förra Greveholm hjälper till att höja det. Men jag blir så äckligt trött på att alla som är med i julkalendern nu för tiden ska spela så frukansvärt barnsligt! Skådespeleriet är inte längre naturligt och det känns inte äkta någonstans. Ska pappan i familjen vara klantig då ska han tydligen ramla var femte minut och knappt vara kapabel till att gå normalt utan att ramla, för då tror SVT att barn skrattar. Det är väl kul i två minuter eller nått. Nej, det ska vara som det var förr! Skådespelare som spelade roller som vi alla kunde känna igen från vår vardag, utan att vara överdrivna, och det kändes äkta och trovärdigt. Eller är det väl bara vi som växte upp på 90-talet som fick växa upp normalt utan dessa äckligt pedagogiska, överdrivet töntiga barnprogram som Barnkanalen nu visar. Visa barn verkligheten istället så de slipper växa upp med en sne världsbild som ändå kommer förstöras när de blir äldre.
 
Nu förvandlades detta inlägget från mysiga julkänslor till bittra klagomål på dagens samhälle. Men ja, humörssvängingar existerar även i text.
 

RSS 2.0