< Till bloggens startsida

Underbara tjejer!



En bild från i onsdags (20/4) när vi var på bio och såg Red Riding Hood!
Från vänster; Jessica, jag, Jennica och Malin (födelsedagsbarnet!) och Annie tog bilden. Nikki var med oss tidigare under dagen men kunde tyvärr inte hänga med på bion.

Sjukt mysig dag! ♥

Irländsk julafton och studsmattor!

Hemma efter ett galet dygn i Lammhult. Haha!

Kom till Lammhult runt kvart över två, mötte upp Annie och Fredrik för att handla kött och potatissallad till kvällen. Sen åkte vi hem till Hampus där även Nils var och satt och snackade några timmar innan vi grillade och åt. När vi hade ätit kom mer folk och festen började. Vi körde ett par vändor av irländsk julafton också, det gick bättre för vissa än för andra kan jag väl säga. Jag fick ett par gåvor också. Ett par söndriga solglasögon av Viktor och en liten kyckling som vi döpe till Bosse/Bengan av Hampus, haha.
Runt halv 1 så åkte jag, Jennica, Fredrik och Annie tillbaka till Lammhult (festen var en bit utanför) och jag och Jennica gick på en halvtimmes efterfest hemma hos Oliver. Träffade hans dösöta tjocka mops som hette Pelle och hoppade lite studsmatta, det gick väl inte så jättebra, haha. Sen gick jag och Jennica hem till henne och sov.

En mycket kul kväll med mycket härligt folk! Tack alla! ♥






Att sprida glädje lönar sig!

Den lärdomen blev bekräftad idag. På håltimmen satt jag, Annie, Jessica, Nikki och Malin i korridorren och sjöng ut massa ramsor som man höll på med när man var yngre, t.ex. "my name is x baby x baby chicka chicka bom bom bom.." och "en sjöman for till aj aj aj, för att lära sig om aj aj aj.." och efter ett tag stannade en lärare vid oss och sa "Alltså, om man går och är lite sur så kan man ju inte låta bli att bli så glad när man går förbi er, det är så härligt!!" och så fick vi påskgodis av henne, haha. Se där, sprid glädje.. då får ni godis!

Vårat glada humör höll i sig hela dagen och på idrotten så dansade vi jumpstyle. En snabb glad dans där det gäller att ha koll på alla sina ben och hänga med. Kul som tusan!


Denna låten dansade vi till och ni ser lite jumpstyle-liknande vid 0:56 och framåt. Ungefär så dansade vi, fett kul!




EDIT: visst fan, påsklov nu ju! Det är ju inte heller fel, så himla sköööönt! :D

Bättre sent än aldrig!

Kommer ni ihåg när jag berättade att vi skulle ha studiofoto och försöka efterlikna en Spice girls-bild? Jag vet, länge sen, men nu är bilderna klara iallafall!

Bilden vi skulle efterlikna:



Resultatet: (bilderna blev sjukt ljusa när jag la över dem på min dator, förstår inte varför. Men de får duga!)

Likt? Haha, jag tycker det blev sjukt snyggt iallafall!



Här är lite andra bilder som vi tog i samma veva




Baby Spice! (Annie)


Ginger Spice! (Emelie)


Posh Spice! (Nikki)


Scary Spice! (Jennifer)


Sporty Spice! (Malin)


Posh och ett.. fan.. Haha, Jessica är för söt!

1/4 @ Emelie's place











RSS 2.0