< Till bloggens startsida

Runaway train, never coming back

Det har varit låg uppdatering och en nedstämd ton på bloggen, medveten om detta. Men jag har inte mått så bra som ni kanske förstår. Jag mår fortfarande inte superduper bra men jag kämpar på! Just nu känner jag att jag behöver resa bort, lååångt bort härifrån med vänner som jag trivs med och som bryr sig om mig.

Nu ska jag iallafall röra mig mot stan där jag ska möta upp Issa. Vi ska till biblioteket och låna böcker, det är en tradition vi gör i början av varje sommarlov. Men vi hörs sen när jag kommer hem!

Under tiden får ni några bilder från igår, en dag som också spenderades med Issa. Vi solade, grillade och njöt av sommarvärmen.




Regn Regn Regn Regn...

Ja, regn!
Det regnar just nu och det ska regna heeeeela helgen! Kul liv. Så idag blir en sån dag där man ligger inne osminkad i mjukisbyxor och kollar på film. Om det blir uppehåll ska jag försöka komma ut på en promenad, döör av att sitta inne en hel dag!

På tal om annat, så var gårdagskvällen mycket trevlig. Mötte upp Becca och sen gick vi och köpte chips, godis och jordgubbar. Sen gick vi hem till henne och såg ett par filmer , snackade och åt massoooor. Vi fick även jordgubbar med glass och chokladsås. Snacka om att jag var mätt sen.
Tack för en supermysig kväll gumman! ♥



SOMMARLOOOOOV!

SÅ JÄVLA GÖTT!

Ah, äntligen. Som jag har väntat på denna dagen. Och en bra dag har det varit också!
Mötte upp Jennifer vid halv åtta och så tog vi sällskap till kyrkan. I kyrkan sjön kören massa låtar och prästen och rektorn höll tal. 35 minuter senare samlades våran fina klass utanför kyrkan och kramades och hälsade alla en glad sommar, kommer sakna er hela bunten! Tänk nästa år när vi tar studenten... kommer gråta så mycket så hela Växjö blir översvämmat. Då får vi simma! Haha. Det var en av de många roliga diskussionerna vi hade idag.

Efter vi hade sagt hejdå så gick jag, Malin, Nikki, Jennifer och Emelie och fikade, först på Broqvist och sen på McDonalds. Efter några timmar där och mängder av skratt så gick jag till min lillasysters skolavslutning och åt tårta. Nu är jag hemma och ska börja njuta av ledigheten!














Dicken och Balle! (Slickan (Nikki) och Malle (Malin))! Parantes i parantesen.. snyggt.

RSS 2.0